خوک از کی حرام شد؟

چند شب پیش میهمان دوستی تونسی الاصل بودیم که باوجود اینکه استاد برق است, به مسایل تاریخی علاقه بسیار دارد و با مطالعه است و در نتیجه نکات جالب زیادی در صحبتهایش وجود داشت. از جمله در مورد ریشه های تاریخی حرام شدن گوشت خوک به نکته جالبی اشاره کرد. بیش از 4000 سال پیش در سواحل رود نیل بیشتر زمینها به شکل مردابی بوده و بیماریهای انگلی در میان خوکهای وحشی موجود در این نقاط فراوان. شکار و خوردن این خوکها موجب بیماریهای انگلی مختلفی بین مردم میشده و لذا کاهنان مصری حکم به ممنوعیت مصرف گوشت خوک می دهند. قرنها بعد وقتی یهودیت در سرزمین فراعنه شکل میگرفته, تحریم گوشت خوک نیز از جامعه میزبان به دین یهودیت راه می یابد. دوست ما معتقد بود که شباهتهای فراوان بین شوونات اسلام و یهودیت به انتقال این حکم تحریم از یهودیت به اسلام اشاره میکند.

یک پاسخ to “خوک از کی حرام شد؟”

  1. علی چلچله Says:

    : )

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: